logo
Välj språk:  English  German  Swedish  Danish


Säker kortbetalning
Betalningen sker med Thawte, som är en säker leverantör av kortbetalningar på nätet. Kort som accepteras är de vanliga kreditkorten, VISA, MasterCard m.m.. Betalningen görs genom en säker, krypterad uppkoppling.

Vid bokningar nära i tiden (mindre än två veckor) betalas oftast hela avgiften, medan bokningar längre bort i tiden tillåter att man betalar in en mindre summa för att garantera bokning, varpå resten betalas in under ca. de två sista veckorna innan ankomsten. Du kommer att få ett epost om din bokning har gått igenom, dvs om hotellet har rum lediga. Om du skall betala hela summan eller en förbetalning på ca 10-30% beror på hur långt innan du bokar ditt rum. All information står i brevet du får genom eposten.

Där hittar du även länkar du kan förlja för betalningen. Kommer du till denna sida som ser ut som bilden ovan skall fylla i beställningsnumret du hittar i eposten och trycka "enter" för att gå vidare. Du kommer då att komma vidare till sidan för betalningen som är krypterad och där du kan med säkerhet fylla in dina kortuppgifter. Där kommer du även att se dina bokningsuppgifter innan betalningen görs, så du vet vad du betalar för.

Vid en fullgjord betalning skickas ut en voucher (presentkort) inom 24 timmar som skall presenteras tillsammans med passet vid hotellets reception vid ankomsten. Denna bytes ut mot den tjänsten man har betalat för.

Lycka till och trevlig vistelse i Thailand!  1. Fyll i ditt bokningsnummer du hittar i din epost om betalning och tryck "enter" för att komma vidare till en krypterad, säker sida för betalning.