logo
Välj språk:  English  German  Swedish  Danish


Vad skall man vara uppmärksam för vid bokningen?
Då priserna på de thailändska hotell kan skilja sig från månad till månad beroende på de olika säsongerna är det viktigt att kontrollera priset just för denna tid. Även kontrollera extra avgifter, frukost och möjligheten till fler än 2 sängar är viktigt.

Se vår guide till hur du bokar dit hotell i Thailand genom vår sida.

Nedan listar vi några vanliga saker man skall vara uppmärksam på och tips:

  1. Kom ihåg att vid bokningen kan du välja mellan att betala för rummet direkt eller göra en förfrågan först, s.k. "Book now, pay later". I vissa fall kan man endast göra en förfrågan och det beror på att hotellet måste kontaktas först för att säkerställa att det finns rum tillgängliga. Ni får deå svar inom 24 timmar med fullständiga priser och uppgifter.

  2. Kontrollera alltid vad som gäller för barn. Små barn, beroende på ålder betalar ibland enbart för frukosten eller halverade priser för extrasäng.

  3. Det är viktigt att ni läser avbeställningsvillkor. I många fall beror dessa på hur långt tid innan man avbeställer. I de flesta fall tar man ut en avgift på ca. 500 Baht (ca. 100 kr) även om hela beloppet återbetalas. Detta för att täcka de administrativa avgifter.

  4. Åker ni över jul eller nyår? Se i så fall om man nämner något om obligatoriska avgifter för jul- eller nyårsmiddag. Detta förekommer på vissa hotell. Detta står då tydligt i första delen av bokningsformuläret.

  5. Priset för extrasängar kan man se på andra delen av bokningen. Se vår bokningsguide.